Oslo Voices er i gang med et nytt spennende år som vil gi oss og vårt publikum nye musikalske opplevelser. Helgeseminar er avholdt med stor iver og lyst til å sette igang med et variert repertoar, og i 26. og 27. mars framfører vi bl.a. Frank Martins Messe for dobbeltkor. Dette er et verk som komponisten først hadde liggende i førti år i en skuff før det ble fremført for første gang i 1961, og som er verdt å få med seg:

«It is hard to imagine that Martin’s Mass for double choir went unperformed for so long, for it has now been recognized as one of his most purely lovely (and most popular) compositions.» (Andrew Lindemann Malone)

Oslo Voies fyller 5 år i 2017, og vi feirer dette med en jubileumskonsert til høsten!

I år skal koret også ansette ny dirigent. Dette ser vi på som en stor mulighet til å forme og utvikle koret enda mer til det vi ønsker at det skal være og representere, samtidig som den nye dirigenten skal få sette sitt preg på både repertoar og uttrykk. Sangteknisk og klangmessig har vi mye å takke vår tidligere dirigent, Lars Isdahl, for. Nå gleder vi oss til å bygge videre på dette grunnlaget.

Vi gleder oss ikke minst til å se kjente og kjære i publikum på årets konserter, sammen med mange nye ansikter. Følg med på oppdatering av kommende konserter og følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Share →