Julefreden har senket seg over Oslo Voices og vi ser tilbake på en begivenhetsrik desember der vi til sammen har sunget for hele 1900 publikummere i løpet av våre syv konserter. 

Juleturneen startet 2. desember med konsert i Nes kirke på Romerike, før den fortsatte i Bragernes kirke i Drammen påfølgende dag. Fredag samme uke trosset vi vinterstormen ”Xavier” og reiste med første ikke-kansellerte fly til Hamburg. Om kvelden sang vi for 250 entusiastiske publikummere i Markuskirche i en delt konsert med det lokale koret Singspiration. Lørdag morgen gikk turen videre til Berlin der vi sammen med Hugo Distler Chor sang for 300 publikummere. Tysklandsturneen ble avsluttet med konsert for 350 tilhørere i ærverdige Berliner Dom søndag 9. desember. Juleturneen ble avsluttet i Norge, med to fullsatte konserter i Fagerborg kirke.

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle som kom på konsert og vi ønsker alle en fortsatt god julehøytid med opptak av Morten Lauridsen’s ”O magnum mysterium” fra julekonserten vår i Fagerborg kirke, lørdag 14.desember:

http://www.youtube.com/watch?v=go6VLubKshI&feature=youtu.be&noredirect=1.

Berlin_2013

Oslo Voices i Berliner Dom

Share →