Share →

Støtt Oslo Voices hver gang du tipper

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Ved å registrere spillerkortet ditt opp til Oslo Voices, vil koret få 7% av det du tipper for – uten at det blir en merkostnad for deg. Det vil si at at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din.

Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Dette beregnes hver dag, og fordeles til spillernes grasrotmottakere. Spillene fysiske Flaxlodd og Belago er ikke omfattet av Grasrotandelen. Flax spilles uregistrert og på Belago fordeles overskuddet via de lokale bingohallene. Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer. For å delta i Grasrotandelen må du være kunde hos Norsk Tipping.

Vi oppfordrer til at du registrerer deg allerede i dag, og det kan gjøres på følgende måter:

  • Hos kommisjonær: Ta med deg spillerkortet til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og oppgi organisasjonnummeret til Oslo Voices: 998098319. Alternativt kan kommisjonæren søke opp Oslo Voices i databasen.
  • Internett: Gå inn på Norsk Tipping og følg instruksjonene oppgitt der.
  • SMS: GRASROTANDELEN 998098319 til 2020 (tjenesten er gratis).
  • Norsk Tipping Mobilspill: Du kan også knytte deg til grasrotandelen via en app på din mobiltelefon.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago. Les mer om grasrotandelen hos Norsk Tipping.

Støtt Oslo Voices og vi vil gi deg vakker musikk, også i fremtiden!