Oslo Voices gjør i disse dager de siste forberedelsene til et nytt semester; et semester som kanskje blir mer spennende enn noen gang. 

Vi starter allerede 11-12.oktober med konserter sammen med Embla, damekoret fra Trondheim med dirigent Norunn Illevold Giske. Vi hadde en konsert sammen med Embla i Vår Frues kirke i fjor høst og nå er det deres tur til å komme sørover til konserter i Oslo og på Kongsberg.

1-3. november får vi celebert besøk av Brady Allred, en amerikansk dirigent som er verdenskjent for å skape korsang av ypperste klasse og som har vunnet en rekke priser ved internasjonale konkurranser. Gjennom et 3-dagers seminar som munner ut i en konsert 3. november vil ikke bare sangerne få en lærerik helg; vi inviterer også dirigenter og studenter til Masterclass der deltakerne gjennom seminaret kan delta enten som aktive dirigenter eller tilskuere. Det er fortsatt ledige plasser til kurset. (For mer informasjon: http://www.oslovoices.no/masterclass/)

I slutten av november reiser vi til London for å synge i St. Paul’s og Southwark Cathedrals, og i desember har vi som vanlig julekonserter i Oslo og Drammen.

Vi vil benytte anledningen til å ønske vårt kjære publikum velkommen til høstens konserter. Vi vil også minne om vår åpne øvelse mandag 18.august, kl 18-21 (http://www.oslovoices.no/oslo-voices-soker-to-alter-og-en-tenor/).

PageLines- IMG_7593-4.jpg

Share →