Ingrid Hanken (Foto: Fredrik Arff)

Ingrid Hanken (Foto: Fredrik Arff)

Etter mange intervjuer, samt prøvedirigering med flere godt kvalifiserte kandidater, har vi denne våren engasjert Ingrid Hanken som vår nye dirigent. Ingrid har bakgrunn som sanger, sangpedagog og ensembleinstruktør, med utdanning fra Norges Musikkhøgskole og St. Olaf College i USA. Som utøver er hun best kjent for sitt mangeårige virke i vokalsekstetten Nordic Voices, mens hun som sangpedagog og ensembleinstruktør i hovedsak har jobbet med studenter fra videregående skole og Bårdar Akademiet. Hun har også holdt en rekke kurs for amatører, studenter og profesjonelle innen ensemble.

Vi i Oslo Voices har allerede fått glede oss over Ingrids store engasjement og musikalitet, og sammen ser vi frem til å begeistre og berøre publikum i årene som kommer. Blant høydepunktene for vårt første semester med Ingrid er jubileumskonserten i Marmorsalen på Sentralen 7. oktober, årets juleturné som går til Nordøst-England, og selvsagt våre julekonserter i Asker, Paulus og Uranienborg kirker.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å informere om at vi denne høsten vil ta opp nye sangere og vi søker 1.alt, 2.alt og 2.bass. Dyktige, motiverte og hyggelige sangere kan ta kontakt på styret@oslovoices.no for mer informasjon og prøvesang.

Share →