Oslo Voices og dirigent Lars Isdahl har gleden av å invitere til støttekonsert i Vålerenga kirke, mandag 7.oktober kl 19:30. Det er gratis inngang til konserten, men vi oppfordrer publikum til å ta med kontanter og/eller mobiltelefon for å støtte Unicef’s arbeid for å skaffe rent vann til alle (ved å sende sms Støtter til 2160 gir du 200kr til Unicef’s prosjekt «Rent vann»). Bli med og gi rent vann til barn sammen med Oslo Voices og Unicef!

OV_Unicef_nettflyer

Tilgang til rent vann redder liv. Fortsatt lever 768 millioner mennesker uten rent drikkevann. Konsekvensene er høyere barnedødelighet og at færre barn får utdanning. Vannbårne sykdommer tar livet av 2000 barn hver eneste dag. Fremdeles dør det flere barn av diaré enn AIDS, malaria og meslinger til sammen! Diaré tørket ut små kropper og innvollsormer stjeler den lille næringen barnet får. Videre er henting av vann mange jenters oppgave og ofte er vannkilden langt unna som betyr at det ikke blir tid til skolegang. 200 kroner kan gi over 5000 vannrensetabletter som renser ca. 25.000 liter vann – eller bidra til finansiering av en vannpumpe som koster 2.794 kroner og som kommer mange mennesker til gode.

Verker som Oslo Voices vil fremføre på konserten er R. Vaughan Williams’ «Three Shakespare Songs» og F. Martin’s «Messe for dobbeltkor». I tillegg vil vi fremføre stykker av Gustav Holst, Arvo Pärt, Egil Hovland, Trond Kverno og Ola Gjeilo.

 

Share →