Smilene sitter fortsatt løst blant sangerne i Oslo Voices etter helgens seminar med Brady Allred. Allred har vunnet en rekke priser ved internasjonale konkurranser og er verdenskjent for å skape korsang av ypperste klasse. I løpet av 15 seminartimer denne helga fikk både korister og et knippe dirigenter og direksjonsstudenter oppleve magien på nært hold.

Helga ble toppet med konsert i Grønland kirke med Lars Isdahl og Brady Allred som alternerende dirigenter. Mick Aspen Melby (deltaker Masterclass) fikk også prøve seg ved å dirigere et stykke av M. Reger.

Konserten var gratis, men de i overkant av 150 tilhørerne ble oppfordret til å støtte Leger uten Grenser og deres arbeid mot ebolaviruset. Totalt ble det samlet inn ca 15.000 kr i kirka – i tillegg til at enkelte støttet arbeidet via SMS. Vi takker alle våre publikummere for oppmøte og deres bidrag. Det er fortsatt mulig å støtte dette viktige arbeidet ved å sende sms LEGE EBOLA til 2377 (man støtter da med 150 kr).

Etter en særdeles vellykket helg begynner vi i Oslo Voices forberedelsene til årets juleturné:

  • 24. November starter vi med konsert i Fredrikstad Domkirke kl 20
  • 27 – 30. November går turen til London der vi blant annet skal ha recital i St.Pauls cathedral og konsert i Southwark cathedral
  • 8. Desember er det julekonsert i Drammen
  • 10. Desember er det julekonsert i Uranienborg kirke kl 20:00
  • 13. Desember er det julekonsert i Grønland kirke kl 17:00

Vi håper dere har mulighet til å ta turen innom en av våre konserter. Billetter kan kjøpes gjennom korister eller på Billettservice.

Share →