ebola_nettEbolautbruddet i Vest-Afrika er det største som er registrert noensinne. Tusenvis av mennesker er smittet og over 4000 mennesker har så langt mistet livet. Flere samfunn i Afrika står nå på randen av å bryte sammen. Skoler er stengt og helsevesenet som skal ivareta de syke og hindre spredning, er i ferd med å pulveriseres. Befolkningen, som også rammes av andre livstruende sykdommer, er redd for å oppsøke hjelp i frykt for å bli smittet av ebolaviruset. Tusenvis av barn er blitt foreldreløse og opplever stigmatisering og avvisning fra sitt nærmiljø.

 

Oslo Voices ønsker å bidra i denne akutte kampen mot ebola. Møt opp på støttekonserten 3. november til inntekt for Leger uten Grenser, og deres arbeid mot ebolaviruset.

 

Sted: Grønland kirke
Dato: mandag 3. november
Tidspunkt: 19:30

 

Håper mange har mulighet til å ta turen til Grønland kirke og høre på Oslo Voices som vil være i storform etter øvingshelg med super-dirigenten Brady Allred.

Konserten er gratis, men publikum oppfordres til å gi gave til Leger Uten Grenser. Vi står klare med innsamlingsbøsser.
Om du ikke har mulighet til å komme men vil bidra likevel, så kan du gi 150 kroner ved å sende LEGE EBOLA til nummer 2377

 

Tusen takk for at du hjelper!

 

Share →