top of page

10-årsfeiringen er i gang!

Oslo Voices fyller 10 år i 2022, og vi endelig i gang med jubileumsåret! Vi hadde vår første øving mandag 7. februar, og fokuset fremover er to konserter vi skal ha i mai: En samarbeidskonsert med Moss Kammerkor i Moss Kirke 5. mai, og en jubileumsfestkonsert 21. mai i Oslo, der vi lover bobler og god stemning!

I tillegg har vi store planer for høsten, der vi skal fremføre messen av Frank Martin i oktober, og selvfølgelig de tradisjonelle julekonsertene i Oslo og omegn i desember.


Vi benytter også anledningen til å takke for den generøse støtten på kr 135 000 i produksjons- og driftsstøtte fra Aktivitetsmidler for kor. Vi er stolte og glade for at alt arbeidet dirigenten og hver enkelt korist gjør for Oslo Voices, blir anerkjent på den måten!


Dere vil bli holdt løpende oppdatert om de videre planene for 10-års jubileumsåret, og det er bare å følge med på facebook (www.facebook.com/OsloVoices) og Instagram, samt her på hjemmesiden for mer detaljert informasjon om kommende konserter og arrangementer.


Vi ser frem til et flott jubileumsår - og gleder oss til å synge for dere igjen!


Foto: David Dawson

Comentarios


bottom of page