top of page

Høst-turné i Estland september 2019

Oslo Voices er tilbake fra en flott og innholdsrik turné i Estland, der vi fremførte vårt høstprogram58 grader nord, et knippe norskkomponerte sanger som representerer musikk fra ulike deler av vårt langstrakte land.


Vi ankom Tallinn fredag 13. september, og allerede samme kveld hadde vi konsert i St. Nicholas Church. Dette var en storslagen opplevelse for koret, i en fantastisk katedrallignende kirke med mye klang og inspirerende omgivelser. Lørdag formiddag gikk med til sightseeing og lunsj, før turen gikk videre til Juuru, en pittoresk liten landsby en times busstur sør for Tallinn.


Lokalbefolkningen stilte mannsterke opp til konserten i Juuru Church, og koret ble til og med invitert til kaffe, te og snitter i forkant av konserten.


Lokale kjenninger av korets dirigent hadde anbefalt kirken i Juuru med tanke på klang og akustikk, og den innfridde med bravur. Dette var et solid høydepunkt på turnéen, og det ble en intim og flott musikkopplevelse for både koret og publikum. Kvelden ble feiret med middag på flott restaurant i Tallinn, med god stemning og taler. Oppsummert har helgen vært en stor opplevelse både sangmessig og sosialt, og den har gitt oss god inspirasjon til de kommende julekonsertene.


Se vår oversikt over årets julekonserter i Oslo og Asker – velkommen!Comments


bottom of page