191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETERBlomster, bobler og bier! Sosialisering og glede! Syng med oss, skål med oss og bli med på feiringen av Oslo Voices sin 10-årsdag på Pakkhuset i Oslo.


Høydepunkter og overraskelser kommer på løpende bånd, på en konsert der det blir bobler både i musikken og i glasset. Programmet er valgt blant sangerne sine favoritter.


Det blir i tillegg mannskor, gutta kaster jakkene og bjudar på!


Dørene åpnes kl 18:00, konserten begynner sånn etter hvert når vi har oppnådd passelig jubileumsstemning. Billettprisen inkluderer et glass bobler og snacks.


Billetter får du kjøpt her: oslovoices.ticketco.events

Vi vil gjerne takke Moss kammerkor for en flott samarbeidskonsert torsdag 5. mai, og også en stor takk til Moss-publikummet! Vi koste oss veldig hele kvelden, og det har kommet mange fine tilbakemeldinger.


Dette var første konserten vår i programmet for jubileumsåret til Oslo Voices, og nå ser vi frem mot konsert med musikk og bobler 21. mai. Billettsalget er i gang, og de får du kjøpt her: oslovoices.ticketco.events.Oslo Voices er et ambisiøst kor stasjonert på St. Hanshaugen i Oslo. Vi har nå fått en ledig plass i sopranrekka og søker en lys 1. sopran. Du må kunne noter, være dedikert og seriøs. Vi synger klassisk musikk og jobber blant annet med Frank Martin sin messe for dobbeltkor i disse dager.


Vi øver hver mandag kl 18.00–21.00, og koret dirigeres av Ingrid Hanken.

Mer info om koret finner du også på facebooksiden: www.facebook.com/OsloVoices


Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med styret@oslovoices.no eller ingrid@nordicvoices.no for prøvesang. Tips gjerne en venn som er glad i å synge!