191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETER

Oslo Voices er et ambisiøst kor stasjonert på St. Hanshaugen i Oslo. Vi har fått noen ledige plasser i koret, og søker nå etter en lys 1. sopran samt en tenor.


Du må kunne noter, være dedikert og seriøs. Vi synger klassisk musikk og jobber blant annet med Frank Martin sin messe for dobbeltkor i disse dager.

Vi øver hver mandag kl. 18.00–21.00, og koret dirigeres av Ingrid Hanken.


Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med styret@oslovoices.no eller ingrid@nordicvoices.no for prøvesang. Tips gjerne en venn som er glad i å synge!Oslo Voices er godt og vel halvveis inn i jubilumsåret, og det har vært en vellykket reise så langt - selv om siste rest av koronarestriksjoner gjorde at vi måtte avlyse påskekonsertene nok en gang. Men i begynnelsen av mai fikk vi uansett til en flott samarbeidskonsert med Moss Kammerkor, samt at jubileumskonserten «Musikk og bobler» på Pakkhuset i slutten av mai ble en stor suksess!


Nå ser vi frem mot høsten, og vi er godt i gang med forberedelsene til høstkonsertene våre.


Programmet er hovedsakelig Frank Martins «The private Mass» for dobbelt kor, men det vil også bli vakker orgelmusikk i samarbeid med organisten Nikolas Fehr. Sett av datoene allerede nå: 22. og 23. og 24. oktober 2022!


Vi vil også minne om julekonsertene våre i november og desember, der vi begynner i


Asker Kirke 28. november, og avslutter i Paulus Kirke 8. og 10. desember.


Oslo Voices avsluttet sin siste øvelse før ferien i strålende sol på St. Hanshaugen - og vi håper at alle har en flott sommer!

Blomster, bobler og bier! Sosialisering og glede! Syng med oss, skål med oss og bli med på feiringen av Oslo Voices sin 10-årsdag på Pakkhuset i Oslo.


Høydepunkter og overraskelser kommer på løpende bånd, på en konsert der det blir bobler både i musikken og i glasset. Programmet er valgt blant sangerne sine favoritter.


Det blir i tillegg mannskor, gutta kaster jakkene og bjudar på!


Dørene åpnes kl 18:00, konserten begynner sånn etter hvert når vi har oppnådd passelig jubileumsstemning. Billettprisen inkluderer et glass bobler og snacks.


Billetter får du kjøpt her: oslovoices.ticketco.events