191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETER


Oslo Voices og dirigent Ingrid Hanken ønsker med dette å takke våre trofaste fans som har fulgt oss gjennom et noe redusert 2020, der vi dessverre ikke har kunnet holde våre planlagte konserter.


Det har vært et utfordrende år med store begrensninger, men vi har likevel klart å holde et høyt aktivitetsnivå for å ivareta utviklingen av koret og sangerne. Vi har blant annet hatt gleden av å ha seminar med sangpedagog Ruth Wilhelmine Meyer samt scene- og teaterinstruktør Aksel-Otto Bull, noe som har gitt oss mye inspirasjon og gode tips til både sangteknikk og formidlingsevne.


Nå ser vi frem mot 2021 med forhåpentligvis mange flotte prosjekter og konserter, og allerede i januar er vi tilbake med forberedelser til vårt neste påskeprosjekt «And the mother did weep». Denne konserten er en hyllest til jomfru Maria, og sangene er knyttet til henne og det hun må ha gått gjennom ved tapet av sin sønn.


Vi legger ut oppdatert informasjon og konsertinvitasjoner her på hjemmesiden og på vår Facebookside, så følg med!


God jul og et godt nytt år til alle dere fra oss i Oslo Voices.

Vi må dessverre avlyse årets julekonserter i Asker og Oslo. Både korister og dirigent hadde gledet seg til å spre masse god julestemning gjennom årets konsertserie, men smittesituasjonen og de gjeldende restriksjonene gjør at dette dessverre ikke er mulig.


Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet med tilbud om refusjon.


Vi håper å se så mange som mulig på konsertene våre til våren og på julekonsertene til neste år. I mellomtiden håper vi et gjenhør med fjorårets konsert på vår Youtube-kanal kan skape litt julestemning også i år.
Oslo Voices er i rute til julekonsertene - men det er selvsagt en utfordring at vi for øyeblikket ikke kan møtes til øvelser. Det øves hjemme, og planen er at siste finpuss gjøres de første dagene i desember. Så vi skal bli klare til konsert!


Foreløpig får vi lov til å selge kun 50 billetter per konsert, men håper på lettelser om et par uker. Inntil videre er to av konsertene våre utsolgt, mens det er ledige billetter igjen på de to andre.


Ledige billetter finner du her: https://oslovoices.ticketco.events/no/nb/m


I mellomtiden kan vi glede oss over et gjensyn fra Paulus kirke i desember 2019: O Magnum Mysterium av Morten Lauridsen.1/8

©2018 by Oslo Voices. Proudly created with Wix.com