top of page
191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETER

Oslo Voices er svært glade for å meddele at vi har blitt tildelt 120.000,- kroner fra Aktivitetsmidler for kor i form av Produksjons- og driftsstøtte. Hurra!


Det betyr at vi nå har et godt økonomisk fundament for konsertene og prosjektene vi har på planen fremover. Følg med for nærmere kunngjøring av våre kommende aktiviteter.


Formålet med støtteordningen er å gi kor og vokalensembler på et særlig høyt kunstnerisk nivå bedre betingelser for drift, produksjon og formidling. Ordningen skal bidra til å høyne det kunstneriske nivået for de kor som får støtte, og bidra til å gi publikum gode og varierte konsert- og musikkopplevelser.


Oslo Voices er et ambisiøst kor stasjonert på St. Hanshaugen i Oslo. Vi har fått to ledige plasser i koret, og søker nå etter førstetenorer.


Koret har mange spennende planer som kommer i 2023, bl.a. skal vi sette opp Mozarts Requiem til høsten.

Du må kunne noter, være dedikert og seriøs.

Vi øver hver mandag kl. 18.00–21.00, og koret dirigeres av Ingrid Hanken.


Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med styret@oslovoices.no eller ingrid@nordicvoices.no for prøvesang. Tips gjerne en venn som er glad i å synge!Oslo Voices er godt og vel halvveis inn i jubilumsåret, og det har vært en vellykket reise så langt - selv om siste rest av koronarestriksjoner gjorde at vi måtte avlyse påskekonsertene nok en gang. Men i begynnelsen av mai fikk vi uansett til en flott samarbeidskonsert med Moss Kammerkor, samt at jubileumskonserten «Musikk og bobler» på Pakkhuset i slutten av mai ble en stor suksess!


Nå ser vi frem mot høsten, og vi er godt i gang med forberedelsene til høstkonsertene våre.


Programmet er hovedsakelig Frank Martins «The private Mass» for dobbelt kor, men det vil også bli vakker orgelmusikk i samarbeid med organisten Nikolas Fehr. Sett av datoene allerede nå: 22. og 23. og 24. oktober 2022!


Vi vil også minne om julekonsertene våre i november og desember, der vi begynner i


Asker Kirke 28. november, og avslutter i Paulus Kirke 8. og 10. desember.


Oslo Voices avsluttet sin siste øvelse før ferien i strålende sol på St. Hanshaugen - og vi håper at alle har en flott sommer!bottom of page