top of page
191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETER

Tenorrekka og sopranene våre søker deg! Oslo Voices er et ambisiøst kor stasjonert på Grünerløkka i Oslo. Vi har noen ledige plasser i koret, og søker nå etter flere flinke tenorer og en 1. sopran.

Koret har mange spennende planer fremover. Til første konsert står både Pärt, Purcell og Sandström, Brahms, Bergh og Nystedt på programmet. Du må kunne noter, være dedikert og seriøs.

Vi øver hver mandag kl. 18.00–21.00, koret dirigeres av Ingrid Hanken.

Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med styret@oslovoices.no for prøvesang.


Foto: Peter Adamik

Innerst inne i vårt mest intime følelsesliv, er der vi lagrer sjeleskattene. De skattene vi kan ta frem til alle anledninger og som kan trøste, gi energi spre glede og trygge. Til jul har Oslo Voices samlet et knippe sanger som vi håper kan ta dere inn i adventstiden med fred og fryd. Noen er kjente og kjære sjeleskatter, mens noe er nytt og kan kanskje bli nettopp en slik melodi som tar deg med til et trygt sted eller som gir deg trøst, energi og glede.


Billettsalget har startet. Billetter kjøpes på TicketCo og hos koristene. Pris kr 250/200 + avgift.


Vår siste konsert med Mozarts Requiem i Paulus kirke var utsolgt flere uker på forhånd. Sikre deg din billett til årets julekonsert i dag!
En fantastisk Mozart-helg er til ende, og vi vil takke for denne uforglemmelige opplevelsen med vårt fantastiske publikum, fantastiske solister - Ann-Helen Moen, Marianne Beate Kielland, Eirik Johan Grøtvedt og Halvor Festervoll Melien - og et fantastisk orkester, Oslofjord Kammerfilharmoni!

Og ikke minst en stor takk til vår fantastiske dirigent Ingrid Hanken som har loset oss gjennom det hele med stødig og inspirert hånd og lokket frem dybdene i denne store musikken.


Vi er så glade for å ha fått dele dette med vårt kjære publikum og ser fram til å dele nye opplevelser sammen i fremtiden. Neste stopp er julekonsertene! Varmt velkommen! <3Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik


Foto: Peter Adamik

bottom of page