191214_181435__ADZ0026_edited.jpg

NYHETER


Ble bredre kjent med Åsta Fagerslett, en av våre alter. Vi vil i tiden fremover presentere flere av våre sangere med små videosnutter. Følg med!

Dessverre har koronasituasjonen gjort det vanskelig for oss å gjennomføre den planlagte konsertserien And the Mother did Weep i forbindelse med årets påske. Disse konsertene er derfor avlyst i denne omgang, men vi håper at vi får mulighet til å synge dette fantastiske programmet for dere ved en senere anledning.


Koret har begynt arbeidet med et nytt konsept som vil bli fremført senere i år. Mer informasjon om denne konserten vil komme snart - det er bare å glede seg!


Vi håper alle har hatt en god start på det nye året, og at 2021 blir litt bedre enn 2020.

Oslo Voices og dirigent Ingrid Hanken ønsker med dette å takke våre trofaste fans som har fulgt oss gjennom et noe redusert 2020, der vi dessverre ikke har kunnet holde våre planlagte konserter.


Det har vært et utfordrende år med store begrensninger, men vi har likevel klart å holde et høyt aktivitetsnivå for å ivareta utviklingen av koret og sangerne. Vi har blant annet hatt gleden av å ha seminar med sangpedagog Ruth Wilhelmine Meyer samt scene- og teaterinstruktør Aksel-Otto Bull, noe som har gitt oss mye inspirasjon og gode tips til både sangteknikk og formidlingsevne.


Nå ser vi frem mot 2021 med forhåpentligvis mange flotte prosjekter og konserter, og allerede i januar er vi tilbake med forberedelser til vårt neste påskeprosjekt «And the mother did weep». Denne konserten er en hyllest til jomfru Maria, og sangene er knyttet til henne og det hun må ha gått gjennom ved tapet av sin sønn.


Vi legger ut oppdatert informasjon og konsertinvitasjoner her på hjemmesiden og på vår Facebookside, så følg med!


God jul og et godt nytt år til alle dere fra oss i Oslo Voices.