top of page

Oslo Voices

Oslo Voices er et kammerkor på høyt nivå med en omfattende konsertvirksomhet som inkluderer turnéer i Norge, Estland, Tyskland og Storbritannia. Sammen med dirigent Ingrid Hanken ønsker koret å berøre publikum gjennom tilstedeværende formidling av tekst og musikk.

Hjem: Welcome
Nyheter
Banner_And_the_mother.jpg

Påsken er en av de store høytidene i kirken, og komponister til alle tider har latt seg inspirere av påskebudskapets høyst dramatiske hendelser. Historien er kjent …

Jesus ble hengt på korset og stod opp igjen noen dager senere. Men hvordan opplevdes dette da det skjedde? Hvordan hadde Jesus og moren til Jesus det disse dagene? Vi forsøker å begripe den menneskelige lidelse som utspant seg på denne tiden og inviterer til konserten And the mother did weep.

Oslo Voices inviterer til to konserter: torsdag 26. mars kl 20:00 i Moss kirke og søndag 29. mars kl 19:30 i Svenska Margaretakyrkan, Oslo. Konsertene er utsatt til 2021 pga. Covid-19.

banner_aktivitetsmidler.jpg

Oslo Voices er tildelt støtte fra Kulturdepartementet!

Aktivitetsmidler for kor tildeles over statsbudsjettet og administreres av Norges korforbund, og er en viktig støtteordning for amatørkor på høyt nivå. Midlene fordeles på Konsertstøtte og Produksjons- og driftsstøtte til kor. Det var i år 4,1 millioner kroner til fordeling til Produksjons- og driftsstøtte. I knallhard konkurranse med kor fra hele landet ble Oslo Voices tildelt 120 000 kroner, som er en dobling fra forrige tildeling. Vi er stolte og takknemlige for tildelingen som gjør det mulig å satse enda hardere på å skape store musikalske opplevelser også i 2020.

OV_jul_2019_web%20(1)_MINDRE_edited.jpg

Julekonserter 2019: Tradisjonen tro

Oslo Voices har gleden av å invitere til julekonserter i Asker kirke (28.november), Paulus kirke (12. desember) og Uranienborg kirke (14. desember). Årets julekonsert har vi valgt å kalle Tradisjonen tro, en tittel som speiler tankene våre bak programmet: Vi synes det er flott å tenke på at våre foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og tippoldeforeldre vokste opp med de samme julesangene som vi alle har blitt så glade i. Tiden som går og gjentakelse år etter år skaper gode tradisjoner. Hoveddelen av denne konserten er viet julesanger fra før 1850. Noen av sangene er mer enn 1500 år gamle, andre bare 150 år gamle. Dette er sanger som har overlevd fordi folk har sunget dem hver eneste jul i alle disse årene. Ikke alle sangene er skrevet av norske komponister, men vi ser gjerne på dem som en kjær del av vår egen kulturarv. 

Hjertelig velkommen til en julekonsert som er fullspekket av tradisjonsrik julestemning. 

 

Billetter: oslovoices.ticketco.events 200/250 (inkl. avgift). Rabatt ved kjøp direkte hos korister.

Arrangement: Oslo Voices på Facebook

 

Kommende konserter

Påskekonserter

Moss kirke og Margaretakyrkan

Utsatt til 2021.
Mer info kommer. 

Høstkonserter

Oslo og omegn

Utsatt til 2021.
Mer info kommer.

Sverigeturné

Stockholm, Västerås, Uppsala

Utsatt til 2021.
Mer info kommer.

Deilig er jorden
O Magnum Mysterium (Lauridsen)
Det hev ei rose sprunge (Cashmore)
Ave Maris Stella (Grieg)
Deilig er jorden
Christ lag in Todesbanden (J.S. Bach)
O grosse Lieb (J.S. Bach)
In meines Herzens Grunde (J.S. Bach)

Kontakt

E-post: styret@oslovoices.no

Styreleder Erlend Strønen - tlf 402 43 913

Oppdrag 

Vakker korsang setter en ekstra spiss på de fleste anledninger. Oslo Voices kan leies til ulike typer oppdrag som julebord, juleavslutninger, sommerfester, bursdager, begravelser eller bryllup. Vi tar oftest oppdrag i grupper på ca 10-16 sangere, men i noen tilfeller også som fullt kor. 

Kontakt oss på oppdrag@oslovoices.no for å diskutere hva vi kan få til! 

Ønsker du å synge med oss?

Koret har i blant plass til nye medlemmer, og vi publiserer dette på nettsiden og i sosiale medier når det er aktuelt. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige og erfarne sangere som ønsker å synge med oss. Kontakt styret for å undersøke om vi har åpning for flere sangere.

  • facebook
  • instagram
bottom of page