top of page

58 grader nord


Vårt program 58 grader nord» består utelukkende av norsk musikk. Tittelen gjenspeiler breddegradene, der en av Norges større byer, Kristiansand ligger på 58 grader nord. I programmet synger vi musikk herfra og nordover fra ulike deler av vårt langstrakte land.


Norge har en rik kortradisjon, som har inspirert våre norske komponister i århundrer. Derfor har Oslo Voices valgt et knippe norskkomponerte sanger vi liker godt og som vi synes passer til oss.


Oslo Voices er stolte av å kunne presentere musikk som er både viden kjent i utlandet så vel som helt ukjent også her til lands. Edvard Griegs vokalmusikk blir fremført i hele verden, og Knut Nystedts musikk er sterkt representert internasjonalt, og er svært mye brukt i USA. Nålevende Frank Havrøy bidrar med sitt stykke skrevet til Oslo Voices, hvor teksten var favorittdiktet til blant annet frihetsforkjemperen Nelson Mandela.


Vår norske kortradisjon strekker seg sånn sett over landegrenser, og nettopp dette programmet synes vi er fint å presentere ikke bare for nordmenn, men også på våre konserter i utlandet. I september drar vi til Estland for å presentere noen av våre norske komponister. Vi gleder oss over å kunne bringe god norsk kormusikk som eksportartikkel rundt i verden!


Velkommen til konsert. Billetter og mer informasjon: TicketCo

Comments


bottom of page