top of page

Vi ser fremoverEtter over et halvt år uten korsang og øvelser, ser Oslo Voices endelig lys i tunnelen! Ingen av oss så for oss i november at denne nedstengningen skulle vare så lenge. Nå ser det lysere ut, antallet vaksinerte øker, smittetallene i Oslo synker og gjenåpningen har sakte men sikkert startet.


Nå ser vi frem mot høsten, og har et forsiktig håp om at den blir ganske normal. Oslo Voices har to mål for høsten 2021: Vi vil synge konserter igjen!


I oktober vil vi ha en høstkonsert med tittel «Abendlied». Dette blir en stemningsfull konsert der vi synger koristenes egne favorittstykker. Sett av datoene allerede nå: 10. og 11. oktober 2021.


Til jul kommer konserten «Underet». Her skal vi hylle det lille barnet i krybben. Vi feirer med høylytte gledesrop og vi går helt inn til det nære, inn i stallen og inn til Maria som omfavner barnet sitt - eller til enhver mor som vugger sitt barn til ro.


Datoer for denne konserten er 29. november i Asker, 9. desember i Paulus kirke og 11. desember i Frogner kirke.


2022

Neste år feirer Oslo Voices sitt 10-års jubileum med et realt jubileumsår. Vi skal sy sammen et helhetlig program for hele 2022 som vi skal presentere i et jubilumshefte, med informasjon om alle konsertene og programmet for året. Dette gleder vi oss til!

Våren 2022 planlegger vi en utenlandsturné kombinert med konserter i Oslo-området. Før sommeren vil vi ha en lettere sommer- og jubileumskonsert med jubileumsfest. Bobler til alle! På høsten vil vi gjøre et program bygget rundt Martins messe for dobbelt kor. Til jul blir det julekonsert i vanlig OV-tradisjon.


Oslo Voices gleder seg til å synge konserter igjen - og selvfølgelig til å møte vårt kjære publikum igjen!


Vi sees snart - og til da: Riktig god sommer!
Comments


bottom of page